Dokumenttien vertailu DOC PDF ja XLS -tiedostoille. Vertaile PDF DOC XLS teksti RTF ja HTML tiedostoja helposti.

Product Navigation
Clients
 

LexisNexis

EMC

Adobe

IBM

Vertailu PDF"Loistava tukipalvelu, täsmällinen tarpeidemme huomioiminen ja salamannopea kehitys on minyn kokemukseni SoftInterface Inc:n henkilöstöstä. Muutaman tunnin sisällä WordConverterEXE asennuksesta olin vakuuttunut, että tein oikean ratkaisun valitessani tämän yrityksen yhteistyökumppanikseni.

heidän ohjelmistonsa on toiminut kriittisessä ympäristössä virheettömästi jo kuukausia. Teimme muutaman parannusehdotuksen ja ne toteutettiin ja toimitettiin jo samana päivänä kuin niitä pyydettin, ja niiden avulla WordconverterEXE on säästänyt meiltä paljon aikaa ja rahaa.

On mukavaa toimia yhteistyössä tiiminne kanssa. Kiitokset vielä kerran!"

IBM Canada, Toronto, Ontario, Bruce King

 


Click for the BBB Business Review of this Computers Hardware, Software & Services in Santa Monica CA

Vertaile tiedostoja 'Diff Doc' -ohjelmallaTM

(Windows 95,98,2000,ME,XP,NT jne)

English, Deutsch, 日本語, Français, Italiano, Dutch, Espańol, Brazilian Portuguese, Polish, Danish, Swedish, Finnish, KoreanRussian, Romanian, 简体中文, Other Languages

 
Dokumenttien vertailu

“ME pidämme tuotteesta. Se on nopea ja tarkka. Se tuntuu poimivan kaikki erot dokumenteista ja tekee erinomaista työtä näyttääkseen kaikki eroavaisuudet. Pidämme myös helposta käyttöliittymästä. Siksi me ostimme sen! ” Richard M. Baker

Vaadit nopeaa ja tarkaa vertailua ja nyt voit sen saada.  'Diff Doc' on tehokas mutta silti helppokäyttöinen vertailu- ja korvaustyökalu. Käytä sitä kaikkien tiedostotyyppien, mukaanlukien Excel/Word/PowerPoint, PDF, RTF, Text, XML, HTML, Wordperfect ja muiden vertailuun.  Dokumenttien vertailu.

Dokumenttien vertailu DOC PDF ja XLS -tiedostoille. Vertaile PDF DOC XLS teksti RTF ja HTML tiedostoja helposti.

(Windows 10, 8, 7, Vista, XP, 2000, NT, 64 & 32 bit)

Riippumatta siitä mitä editoria (MS Word, Wordpad, Visual Basic, jne) käytät, lataat vain alkuperäiset ja muutetut tiedostot, painat päivityspainiketta Compare Files (tai F5 näppäintä), ja tiedostojen vertailu tulee esiin. Lisäksi voit vertailla kansioita nähdäksesi tarkalleen mitkä tiedostot ovat muuttuneet ennenkuin teet tarkemman tiedostovertailun.

'Diff Doc' osaa näyttää tiedostojen eroavaisuudet kahdella tavalla. "Kaikki yhdessä" tai "vierekkäin". Molemmilla näyttötavoilla on omat etunsa ja niiden välillä voi vaihdella helposti hiirtä klikkaamalla (tai F6 näppäimellä). Lopuksi, ohjelma tuottaa monen tyyppisiä raportteja, mukaanlukien HTML, joissa eroavaisuudet eritellään tarkasti.

Napsauta tässä selataksesi dokumentaatiota.

Jos etsit CompareRite korviketta suosittelemme lataamaan ja kokeilemaan tätä tuotetta.  Kun olet verrannut tiedostoja 'Diff Doc':lla ymmärrät miksi.

'Diff Doc' ominaisuudet

 • Vertaile MSWordin ja Wordperfectin tiedostoja sekä PDF, XLS, PPT, Rich Text (RTF), teksti, tai HTML -tiedostoja

 • Vertaile mitä tahansa tiedostoja toisiaan vastaan (eli MS Word verrattuna esimerkiksi Wordperfect dokumenttiin)

 • Muuta värejä ja tekstin muotoa, jolla eroavaisuudet ilmaistaan.

 • Muokkaa dokumentteja tässä ohjelmassa ja päivitä eronäkymä käsin tai automaattisesti. ('lennossa vertailu')

 • Selaile helposti tiedostojen eroavaisuuksia seuraava- (F7), edellinen- (Shift+F7) jne. navigointipainikkeilla.  Tai käytä alasvetovalikkoa hypätäksesi suoraan valittuun eroon.

 • Vertaile tekstiä mistä tahansa ohjelmasta.

 • Kappaleiden eroavaisuudet esitetään hyvin yksityiskohtaisesti.

 • Sekä "rinnakkain" että punakynätty "kaikki samassa" näkymät ovat tuettuja.

 • Tallenna mikä tahansa näkymä DOC, teksti, RTF tai HTML -muotoon.

 • Yksityiskohtaiset HTML raportit mahdollistavat tulostamisen ja sähköpostina lähettämisen nopeasti..  Sekä "vierekkäin" että kaikki samassa" -näkymät ovat tuettuja.

 • Aja komentoriviltä

 • Vertaile Rich Text muotoa jättäen fontit ja kappalemuotoilu ehjäksi.

 • Tekstimuotoinen ja pilkulla eroteltu raportti on myös mahdollinen.

 • Vertaile ensin hakemistoja, minkä jälkeen näet mitkä tiedosto ovat erilaisia. Vailtse ne helposti hiirellä.

 • Yhteensopiva WORLDOX in, ja minkä tahansa muun dokumenttienhallintajärjestelmän kanssa joka sallii kolmannen osapuolen tiedostovertailuohjelmien käytön komentoriviltä. Napsauta tästä lisätietoja.

 • Voidaan räätälöidä mille tahansa kielelle.

 • Aja komentoriviltä tai tee oma sovellus käyttäen ActiveX COM rajapintaa (saatavilla pyydettäessä).

 • Dokumenttien vertailu, vertailu PDF

Ohjelma myös muistaa, miten poistuit siitä.  jokainen ikkuna, mukaanlukien pääikkuna, on juuri niinkuin sen viimeksi jätit.

 

Kuinka 'Diff Doc':lla verrataan dokumentteja

'Diff Doc'in käyttäminen on yhtä helppoa kuin leikkaaminen ja liittäminen (tai tiedostojen lataaminen) ohjelmaan. Sen jälkeen painetaan "Show differences" -painiketta tai F5 näppäintä.  Ohjelmassa on tietysti useita optioita ja ominaisuuksia joista tulee keskustella ennenkuin hallitset 'Diff Doc':n kaikki mahdollisuudet.

Ohjelmassa on kolme lehteä, "File Comapre, Compare Documents Vertaile tiedostoja", "File Comparison - Comparerite replacement Vertailun optiot" ja "File Compare Raportin optiot". Jokainen lehti kuvataan alla yksityiskohtaisesti.

Compare files - Comparerite replacement  Vertaile tiedostoja (Compare Files-lehti)

"Vertaile tiedostoja" -lehdellä käytät suurimman osan ajastasi.  Näkyvissä on kerrallaan kolme tai korkeintaan neljä editointikenttää.  Kaksi ylintä ovat aina paikallaan. Niitä kutsutaan "alkuperäiseksi editoriksi" ja "muokatun editoriksi".   Alaosan tekstieditoria kutsutaan "eroeditoriksi".  Eroeditorissa esitetään erot alkuperäisen ja muuttuneen teidoston välillä.

Ensimmäinen askel vertailuun on ladata alkuperäinen ja muutettu tiedosto joko lataamalla tiedostot, liittämällä leikepöydältä tai kirjoittamalla uutta dataa.  Käytä tieodstovalikkoa (File) ladataksesi tiedsotoja tai valitse oikealla hiiren näppäimellä tilannekohtainen valikko kunkin editorin päältä.  Kopiointi ja liittäminen tapahtuu eri tavalla eri ohjelmissa.  yleensä teksti merkitään ja painetaan CTRL-C.  Liittääksisi valitse kohdekenttä ja paina CTRL-V

Seuraavaksi painat " Päivitä eronäyttö (Refresh Diff Viewer)" -painiketta File comparison - compare documents (tai F5). Erot kenttien välillä näytetään eroeditorissa.  Voit keskeyttää vertailun "Abort" -painikkeella. Diff Document - Comparerite replacement.

Väri

Tarkoitus

Muutettu

Muutos on tapahtunut.  Uusi teksti näytetään punaisella, lihavoidulla läpiviivatulla , kun taas lähdeteksti näytetään lihavoidulla punaisella.

Lisätty

Lisäys alkuperäiseen on tapahtunut.  Se näytetään lihavoidulla vihreällä.

Poistettu

Alkuperäisestä on poistettu tekstiä.  Poisto eistetään lihavoidulla läpiviivatulla sinisellä kirjasimella.

      Eroeditorin kuvaus

Löydettyjen erojen selailu (F7, Shift-F7…)

Kun eronäyttö on päivitetty ja ainakin yksi ero on löytynyt, navigointityökalurivi tulee esiin.  Allaolevassa taulussa kuvataan käytettävissä olevat toiminnot:

 

Painike

Tarkoitus

File compare Ctrl-Shift-F7

Siirry ensimmäiseen eroavaisuuteen

Compare Files software  Shift-F7

Siirry edelliseen eroavaisuuteen.

file comparison  F7

Siirry seuraavaan eroavaisuuteen

compare files software  CTRL-F7

Siirry viimeiseen eroavaisuuteen

Comparerite replacement  F4

Siirry valitsemaasi eroavaisuuteen

Työkalurivillä on myös alasvetovalikko, josta voit valita eroavaisuuden numeron ja lyhyen tekstikuvauksen mukaan.

Vaihda näkymien välillä (F6)

Työkalurivin suurin painike vaihtaa eronäkymään "rinnakkain" ja "kaikki samassa" näkymien välillä. Kirjallisen sisällön kanssa työskentelevät pitävät yleensä enemmän "kaikki samassa" näkymästä, kun taas ohjelmoijat jotka käsiteelevät lähdekoodia yleensä pitävät enemmän "rinnakkain" näkymästä. Näkymien välillä vaihtelu antaa sinulle käsityksen siitä kuinka kumpikin menetelmä toimii.

compare files software Luo raportteja (F2)

"Raportti" nääppäin (tai F2) muodostaa raportin niiden ehtojen pohjalta, jotak on määritelty " raportin omainaisuudet (Report Options)" lehdellä.  Voit myös tulsotaa ja tallentaa minkä tahansa editorin sisällön painamalla sen päällä hiiren oikeaa näppäintä tai menemällä tiedostovalikkoon.

HUOMAA: MS Wordin tai HTML:n tallentaminen edellyttää, että MS Word on asennettu koneeseesi.

file comparison Vaihda tekstit alkuperäisen ja muutetun välillä (F9)

Vaihda tekstit -näppäin (tai F9) vaihtaa tekstit alkuperiäsen ja muutetun ikkunan välillä ja päivittää automaattisesti eroikkunan. 

file comparison Vertailun ominaisuudet

Comparerite replacement Vertailun ominaisuudet" -lehdellä on paljon kohtia, näistä tärkeimmät onkuvattu alla:

Asetukset

Kuvaus

Ohita isot/pienet kirjaimet

Ei tee eroa isojen ja pienien kirjasimien välillä.

Ohita tyhjät

Ohittaa tyhjät (ei-kirjaimet) (tabulaattorit, rivinvaihto, vaununpalautus ja välilyönti) vertailusa tehtäessä.

Ohita tyhjät rivit

Kokonaan tyhjät rivit jätetään huomiotta vertailua tehtäessä. Rivi ei ole tyhjä, jos silä on "tyhjiä" merkkejä (Whitespace).

Piippaa, kun valmis

Jos tämä on asetettu, ohjelma antaa äänimerkin kun vertaiiu on suoritettu.

Poista muotoilu

Tehdäksesi puhtaan tekstivertailun, valitse tämä optio.

diff file Raporttien ominaisuudet

Tällä lehdellä määritellään raporttien muodostamiseen liittyvät seikat. "compare document Ensimmäisenä ja tärkeimpänä raportti, jonka haluat.Voit tietenkin tulostaa minkä tahansta ikkuna, niinkuin useimmat tekevät.  Tämän lisäksi on olemassa neljä eri raporttityyppiä: MS Word, HTML, teksti ja pilkuilla eroteltu.  HTML raporteissa on vielä mahdollisuus valita "rinnakkain" ja "kaikki samassa" -näyttö. Raporttityyppi valitaan "Yleiset" -osiosta.

Loput kolme osiota antavat sinun muokata raporttia tyypeittäin. Voit esimerkiksi muuttaa oletusnimeä ja polkua raporttityypeittäin.

raporttien tulostaminen ja lähettäminen sähköpostitse

kun raportti on luotu, se näytetään soveltuvassa ohjelmassa. DOC ja HTML -raportit näytetään selaimessa, jossa tyypillisesti on ominaisuudet niiden tallentamiseen, tulostamiseen ja sähköpostina lähettämiseen. Muut raporit näytetään Notepadillä, josta ne voidaan tulsotaa tai tallentaa.


Kuten nähdään Dokumenttien vertailu


"Minulla on pieni (2 lakimiehen) lakiasiaintoimisto ja teen jonkin verran sopimusoikeutta ja kiinteistölakiasioita. Kuten moni muukin olen ollut hyvin turhautunut Wordinvialliseen dokumenttien vertailutyökaluun. Joskus se merkkaa kokonaisia kappaleita muuttuneiden sanojen sijaan. Kuten mutkin, jotak valittavat tällä foorumilla, minäkin havaitsin Delta View:n hinnoittelun liian korkeksi.

Kun olin lukenut Word Docdiffistä täällä, latasin äskettäin kokeiluversion Word DocDiff sivuilta https://www.softinterface.com <https://www.softinterface.com> . Havaitsin käyttöliittymän hyväksi ja tulokset olivat käyttööni erittäin hyvät. Se tuottaa erilaisia näkymiä ja myös yhdistetyn "punakynätyn" näkymän Wordiin, jossa kaikki muutokset on esitetty. Se tuottaa myös raportin, josta ilmenee sivu ja kappale, jossa kukin muutos on.

Olen käyttänyt tätä työkalua vain noin kaksimymmentä kertaa, ja siksi arkailen sanoa että se on paras asia viipaloidun leivän jälkeen, mutta sanon kuitenkin, että kannattaa ladata kokeiluversio (ilmaiseksi) ja testata sitä itse." Edward S. Shelton (Shelton and Shelton)


"Löysin tuotteen nimeltä Diff Doc joka toimii hyvin vertaillessaan Wordin dokumentteja keskenään! (En tiedä kuinka hyvin se toimii WordPerfectin kanssa, vaikka dokumnetoinnissa sanotaan sen olevan tuettu.) Kuten monet teistä, katselin DeltaView -ohjelmaa ja petyin pahasti heidän kyvyttömyyteensä keskustellessamme hintarakenteesta. Diff Doc toimii myös komentoriviltä, joten sen integrointi dokuentinhallintatyökaluihin on todella helppoa! (Kehittäjät muuttivat koodia muutamassa tunnissa, jotta se toimii WORLDOXin versionnin kanssa. Vastineeksi, kirjoitin heidän FAQ:nsa WORLDOXin integraatioon.) Lataa kokeiluversiosi <https://www.softinterface.com/>." 'Diff Doc'  Poiminto Troy Piersmalata TechnoLawyer uutiskirjeestä.


"Lue TechnoLawyer artikkeli Troy Piersmalta. Yhdyn täysin tähän artikkeliin.  Jätin äskettäin suuren yrityksen, joka käytti DeltaViewta, ja etsin vastaavaa tuotetta, kun DeltaViewn myyntiedustaja jätti minut koska en ollut tarpeeksi suuri heidän tavoitteisiinsa nähden. Käyttötukitarjoajani Judy Lassek, joka myös laittoi minulle WORLDOXin, johon olen hyvin tyytyväinen.hän oli kuullut verkostoltaan DiffDocista, joten latasin ja kokeilin sitä. Aluksi oli vaikea vertailla saman dokumentin eri versioita, mutta kun sain päivityksen DiffDociin, se on toiminut erittäin hyvin. Työni on vuorovaikutteista, vaatien dokuemnttien versiointia hyvinkin usein, ja tämä ohjelma toimii hyvin sellaista vertailua tehtäessä.Suositteleen, että freelancerit ja muut kokeilevat sitä., jos ei muun takia, niin siksi, että yritys on mukavaa vaihtelua muista saman alan yrityksistä! Se ei kuitenkaan riittäisi, ellei tuote itsessään olisi hyvä."  Michael V. Mulchay, PLC


Tuotteeen ovat vaikuttavia, helppokäyttöisiä ja skriptattavia, mitä halusimme MS Wordin ja EXcel-tiedostojemme käsittelyn olevan. Kiitoksia jatkuvasta yhteydenpidostanne näihin tuotteisiin liittyen. Mark Purinton EMC Corporation  'Diff Doc'  + 'Convert Doc'


 

Dokumenttien vertailu - Tiedostojen vertailu - Vertailu PDF